وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود پایان نامه ارشد:بررسی عوامل اعتیاد در نوجوانان و جوانان

 
تاریخ: 04-03-99
نویسنده: مدیر سایت


مواد مخدر یکی از بلاهای خانمان سوز و خطرناک است که متاسفانه ( امن گیر بشریت گردیده است و موجب مضرت و مفاسد بیار که انحطاط اخلاقی و نابود شدن حجم، روح، فکر، زیانهای اجتماعی، اقتصادی، خانوادگی از جمله آنهاست می‌باشد. برای جلوگیری از این عواقب خانمان سوز و خطرناک و حرکت فراگیر و همه جانبه لازم است که انجام بگیرد. بنابراین راهگشای رسیدنن به جامعه عاری از اعتیاد پیشگیری است. لازمه صعود به این قله افزایش سطح عمومی – تغییر نگرش نسبت به مواد است.
 
اهداف تحقیق ( کلی و ویژه):
اهداف کلی : هدف کلی این تحقیق عبارتست از ایجاد توجیه بیشتر در سازمانهای مسئول و علاقمند آگاه نمودن عموم مردم به ویژه خانواده ها نسبت به عوامل موثر در کشیده شدن به سوی اعتیاد است.
اهداف جزئی : ‌برای رسیدن به اهداف جزوی بررسی عامل و عوامل گرایش به سوی اعتیاد عوامل مثل : وضعیت اقتصادی، دسترسی فرد به مواد، از هم گسیختگی خانواده، پایبندی به عوامل مذهبی، و . را لازم می‌دانیم.
 
متغیرهای تحقیق
ما در این تحقیق از دو متغیر تابع یا وابسته و متغیر مستقل استفاده نموده ایم.
1- متغیر تابع یا وابسته : متغیر تابع همان گرایش به مواد مخدر است.
2- متغیر مستقل : اختلالات خانوادگی – استفاده از مواد برای تفرح و معالجه دردهای روحی و جسمی، فراوانی و در دسترس بودن مواد مخدر، فقر تهدستی، بیکاری و عدم اشتغال به کار متغیرهای مستقل ما هستند.
فرضیه ها یا پرسش های تحقیق :
به صورت فرض یا فرضهای ویژه :

  • به نظر می رسد هر چه فقر و تنگدستی در افراد بیشتر باشد گرایش به سوی اعتیاد بیشتر است.
  • به نظر می رسد هر چه اختلافات خانوادگی بیشتر باشد گرایش به سوی اعتیاد بیشتر است.
  • به نظر می رسد هر چه بیکاری و عدم امکان اشتغال بیشتر، باشد گرایش به سوی اعتیاد بیشتر است.
  • به نظر می رسد هر چه استفاده از مواد مخدر برای تفریح و معالجه های جسمی و روحی بیشتر باشد گرایش به سوی اعتیاد بیشتر است.

تعداد صفحه :78
قیمت : 2500تومان

 

ادامه مطلب

سایت های دیگر :


فرم در حال بارگذاری ...

« پایان نامه ارشد:بررسی عوامل مؤثر بر میزان رضایت شغلی مدیران واحد های آموزشیپایان نامه روانشناسی:بررسی علل اجتماعی و تربیتی دروغگویی در کودکان دبستانی و راههای درمان آن »
 
مداحی های محرم