وبلاگ

توضیح وبلاگ من

پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی اثر كاربرد عنصر روی، بور و پوترسین بر انبارمانی شلیل رقم كیوتا

 
تاریخ: 11-07-98
نویسنده: مدیر سایت

1-2-3- مشخصات گیاهشناسی شلیل.. 7
-4-2-1سطح زیر کشت هلو و شلیل در ایران. 8
-5-2-1استان هایی که در ایران شلیل پرورش می دهند. 8
-6-2-1مسائل و مشکلات پرورش شلیل در ایران. 9
-7-2-1ارقام مختلف شلیل.. 9
-8-2-1ویتامینها و املاح موجود در شلیل.. 9
-9-2-1ترکیب مواد مغذی در شلیل.. 9
-10-2-1ترکیبات شیمیایی شلیل.. 10
-3-1دستورالعمل احداث باغ میوه شلیل.. 11
-1-3-1انتخاب مکان کشت… 11
-2-3-1انتخاب زمین.. 11
-3-3-1خاک و پ هاش… 12
-4-3-1کاشت… 12
-5-3-1فواصل کاشت نهال در باغ. 12
-6-3-1گلدهی و گرده افشانی درختان شلیل.. 13
-4-1خواص شلیل.. 13
-5-1شاخص های برداشت میوه شلیل.. 14
-6-1اسید غالب در شلیل.. 15
-7-1اهمیت فیزیولوژی پس از برداشت… 15
-8-1ضایعات پس از برداشت محصولات باغی.. 17
-9-1برداشت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه هلو و شلیل.. 18
1-10- سولفات روی ZnSO4. 18
1-11- بور. 19
1-12- پلی آمین ها 20
1-12-1- تاثیر پیش تیمارهای دمایی بر میزان سنتز پلی آمین ها 21
1-12-2- تاثیر پلی آمین ها بر تولید اتیلن.. 22
1-12-3- ت   برای دانلود متن کامل پایان نامه ها اینجا کلیک کنید اثیر پلی آمین ها بر سفتی بافت… 22
1-12-4- تاثیر پلی آمین ها بر دیگر خصوصیات کیفی میوه ها و سبزیجات… 23
1-12-5- ارتباط تیمارهای شیمیایی با پلی آمین های درونی میوه 24
فصل دوم : مروری بر مطالعات گذشته
2-1- افزایش عمر انبارمانی میوه ها 26
2-2-اثر پلی آمین ها بر فیزیولوژی پس از برداشت میوه ها 30
2-3- کاربرد عناصر غذایی و اثر آنها در ماندگاری میوه ها 38
2-3-1- روی.. 38
2-3-2- بور. 39
فصل سوم : مواد و روشها
3-1- مواد گیاهی.. 42
3-2- زمان و موقعیت محل اجرای طرح.. 42
3-3- تیمارهای مورد استفاده 42
3-4- صفات اندازه گیری شده 44
3-4-1- اندازه گیری وزن تر میوه 45
3-4-2- اندازه گیری وزن خشک میوه 45
3-4-3- اندازه گیری میزان اسید میوه 46
3-4-4- اندازه گیری درصد مواد جامد محلول. 48
3-4-5- اندازه گیری میزان پ هاش میوه 50
3-4-6- محاسبه میزان سفتی بافت میوه 52
3-4-7- اندازه گیری مقدار فلاونویید. 52
3-4-8- اندازه گیری مقدار آنتوسیانین.. 54
3-5- تجزیه و تحلیل آماری.. 56
فصل چهارم : نتایج
4-1- نتایج اثر عناصر و زمان های مختلف انبارداری بر میزان اسید شلیل رقم کیوتا 58
4- 2- اثر عناصر و زمان بر وزن تر میوه در انبارمانی شلیل رقم كیوتا 60
4- 3- اثر عناصر و زمان بر درصد مواد جامد محلول در انبارمانی شلیل رقم کیوتا 63
4-4-اثر عناصر و زمان بر میزان پ هاش میوه در انبارمانی شلیل رقم كیوتا 65
4-5- اثر عناصر و زمان بر سفتی بافت میوه در انبارمانی شلیل رقم كیوتا 67
4-6- اثر عناصر و زمان بر میزان فلاونوئید در انبارمانی شلیل رقم کیوتا 70
4-7- اثر عناصر و زمان بر میزان آنتوسیانین در انبارمانی شلیل رقم کیوتا 72
4-8- اثر عناصر و زمان بر وزن خشک میوه در انبارمانی شلیل رقم کیوتا 74
4-9- همبستگی بین خصوصیات اندازه گیری شده 76
4-10- ضریب همبستگی بین خصوصیات مورد بررسی…… 77
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
5-1- اسید میوه 909
5-2- وزن تر میوه 79
5-3- درصد مواد جامد محلول. 80
5–4- میزان پ هاش میوه 81
5-5- سفتی بافت میوه 81
5-6- میزان فلاونوئید. 95
5-7- میزان آنتوسیانین.. 83
5-8- وزن خشك میوه 83
نتیجه گیری كلی.. 85
پیشنهادات… 86
منابع فارسی.. 100
منابع انگلیسی.. 89
چكیده انگلیسی………. 93
چکیده


فرم در حال بارگذاری ...

« پایان نامه توسعه الگوی مدیریت ارتباط با مشتریان برای بانک سیناخانه »