وبلاگ

توضیح وبلاگ من

دانلود سمینار ارشد رشته برق کنترل: کنترل توپ ضد هوایی با استفاده از کنترل فازی

 
تاریخ: 11-07-98
نویسنده: مدیر سایت

سایت مرجع دانلود پایان نامه های فارسی
 
تربیت بدنی
جغرافیا
حقوق
رشته مدیریت
روانشناسی و علوم تربیتی
زیست شناسی
شیمی
صنایع غذایی
علوم اجتماعی – جامعه شناسی
علوم ارتباطات
عمران
مدیریت آموزشی و برنامه ریزی درسی
معماری و شهرسازی
مهندسی برق
مهندسی شیمی
مهندسی صنایع
مهندسی کامپیوتر
 

دانلود سمینار ارشد رشته برق کنترل: کنترل توپ ضد هوایی با استفاده از کنترل فازی
 
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق

با عنوان : کنترل توپ ضد هوایی با استفاده از کنترل فازی

در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید
و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود آنی برای خرید این پایان نامه اقدام نمائید.
 

دانشگاه آزاد اسلامی
تهران جنوب
دانشکده تحصیلات تکمیلی
“M.S.c “ پایان نامه دریافت کارشناسی ارشد
مهندسی برق- کنترل
عنوان :
کنترل توپ ضد هوایی با استفاده از کنترل فازی
برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده
با توجه به نیاز صنایع نظامی دریائی به اتوماسیون هدفگیری و شلیک گلوله توسط کامپیوتر و عدم دخالت نیروی انسانی در این امر، انجام این پروژه گام آوچکی در تحقق این امر خواهد بود. هدف نهایی این است آه با پردازش اطلاعات راداری که روی عرشه این آشتی نصب است عمل دنبال کردن هدف را بوسیله لوله توپ انجام دهیم. بطوریکه در قسمتهای بعدی ذکر خواهد شد در این ترکیب ما به طراحی دو کنترلر کاملاً مجزا خواهیم پرداخت. کنترل کننده اول وظیفه ردیابی هدف را بطور پیوسته بعهده دارد و کنترل کننده دوم وظیفه پایدار سازی لوله توپ را در برابر لرزشهای کاملاً تصادفی ناشی از حرآت پایه را بعهده دارد. این ساختار پیشنهادی به ما این امکان را می دهد که به طراحی مجزای هر یک از این دو بخش بپردازیم.
مقدمه
ردیابی هدف از دیر باز یکی از مهمترین موارد کاربردی آنترل در صنایع نظامی بوده است. ردیابی و دنبال کردن یک شیء یا یک مسیر وظیفه ای است که می تواند بصورت دستی و یا اتوماتیک انجام گردد.
یک سیستم دریابی هدف در عمل نگاشتی است بین گشتاورهای خروجی مربوط به موتورها با وضعیت جدید زوایای سمت و ارتفاع.
در این سیستمها با حرکت هدف در فضا ، دو موتور وظیفه تنظیم وضعیت جدید سیستم را بر اساس موقعیت هدف بعهده دارند که این عمل بطور پیوسته انجام می گیرد.
هدف نهایی ما کنترل یک توپ ضد هوایی معمولی است که بر روی یک پایه متحرک که یک کشتی کوچک یا یک ناوچه است نصب می باشد.
با توجه به ن   برای دانلود متن کامل پایان نامه ها اینجا کلیک کنید یاز صنایع نظامی دریائی به اتوماسیون هدفگیری و شلیک گلوله توسط کامپیوتر و عدم دخالت نیروی انسانی در این امر، انجام این پروژه گام کوچکی در تحقق این امر خواهد بود. هدف نهایی این است که با پردازش اطلاعات راداری که روی عرشه این کشتی نصب است عمل دنبال کردن هدف را بوسیله لوله توپ انجام دهیم.
بطوریکه در قسمتهای بعدی ذکر خواهد شد در این ترکیب ما به طراحی دو کنترلر کاملاً مجزا خواهیم پرداخت. کنترل کننده اول وظیفه ردیابی هدف را بطور پیوسته بعهده دارد و کنترل کننده دوم وظیفه پایدار سازی لوله توپ را در برابر لرزشهای کاملاً تصادفی ناشی از حرکت پایه را بعهده دارد. این ساختار پیشنهادی به ما این امکان را می دهد که به طراحی مجزای هر یک از این دو بخش بپردازیم.
فصل اول
مقدمه
کنترل فازی امروزه بعنوان یکی از زمینه های تحقیقاتی کاربرد تئوری مجموعه های فازی مطرح است. این تئوری به همراه منطق فازی اولین بار توسط پروفسور زاده در سال 1965 معرفی گردید. بکمک این تئوری میتوان به کمیات فیزیکی ، مفاهیم غیر صریحی نظیر کم، زیاد، متوسط و… را نسبت داد.
منطق فازی نسبت به منطق معمولی بمراتب نزدیکتر به نحوه تفکر انسان است. در سال 1972 پروفسور زاده با ارائه مقاله ای در زمینه کنترل فازی، افق های جدیدی را در زمینه بکارگیری مجموعه های فازی جهت کنترل کیفی سیستمها بوجود آورد. بدنبال آن در سال 1974 ممدانی توانست جهت کنترل یک توربین بخار از کنترل کننده فازی استفاده نماید.
کنترل کننده های فازی که بر اساس منطق فازی عمل می کنند. سیستمهابی هستند جهت تبدیل استراتژی کنترل زبانی (که بر اساس اطلاعات فرد خبره شکل گرفته) بصورت یک استراتژی کنترل اتوماتیک. بطور همزمان با 


فرم در حال بارگذاری ...

« دانلود پایان نامه حقوق:بررسی جرم پول‌ شویی در نظام بانکیپایان نامه کارشناسی ارشد:مدلسازی و حل یک مسأله مکان یابی سلسله مراتبی چند هدفه با تقاضای فازی »